JEG GLEDER MEG TIL DE NESTE DAGENE

Natt til søndag så sov jeg bare i 2-3 timer, kom hjem sent og skulle dra veldig tidlig på morgen. For da gikk nemleg turen over til Amerika, og her skal jeg starte sommerferien min! Aaah, endelig ble et av mine mange ønsker oppfylt, og det var å få reise til New York. Så nå mens jeg skriver dette innlegget, så befinner jeg meg i selve NYC.

og på forhånd vil jeg bare si at jeg vil få prøvd å blogget og delt bilder fra oppholdet mitt her dere, og innleggene som kommer ut er ikke fra samme dag. så dette innlegget er fra dagen i går, søndag 17.

Klokka er 21:00 og jeg har akkurat kommet meg ut av dusjen, jeg og mamma har nemlig gått en lang å koselig tur nedover gatene her i New York. Før det var vi ute å spiste en god indisk middag og gikk en tur i parken med søsteren min og hennes kjæreste. Og jeg kan alt nå si at jeg trives. Jeg har brukt store deler av dagen på fly, men siden New York ligger 6 timer etter Norge, ble klokka stilt og som automatisk gjorde at vi fikk en lang og fin dag her. 8 timer i fly var ganske kjedelig (men det blir til det man gjør det til), ikke at det er så mye å gjøre på et fly. Så tiden der gikk til å se en film, høre på musikk og spille de spillene som var på skjermen. For vi hadde nemlig hver vår skjerm, det var ganske deilig.

Det som er med meg, er at jeg har alltid hatt en sans for stor byer, og spesielt USA. Jeg kan ikke helt selv skjønne hvor det har kommet fra, men en dag for mange år siden, begynte jeg brått å like USA veldig, selvom jeg ikke hadde vært her før.

Været her er bare helt fantastisk, men det blir fort veldig varmt når man skal gå i solsteken i flere timer. Jeg bare går nedover gatene å nyter og det. Se de høye bygningene, alle menneskene som går rundt og bare se at det er liv i byen. Jeg gleder meg veldig til de neste dagene her, og det å kunne se hva NYC har å by på!

0

Skriv en ny kommentar